TERMENI SI CONDITII

I.Despre Noi

Serviciul https://www.ammi.ro/ este oferit de TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L. înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J40/21955/2022, având cod unic de înregistrare 47119629, denumită în cele ce urmează Societatea.

Ne puteți contacta prin următoarele mijloace:

Prin e-mail la adresa contact@ammi.ro - pentru întrebări referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plată, metode de livrare, cereri retur, etc.;
Prin telefon la numărul: 0730195705.

 II. Despre AMMI.ro

Ammi.ro este un serviciu e-commerce care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a intra în posesia produselor afișate. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor primite prin site.

III. Proprietatea intelectuală
Conținutul și designul ammi.ro, precum și orice alt material având legătura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice altă modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse și orice alte materiale), aparțin Societății și/sau colaboratorilor săi - acolo unde acest lucru este specificat în mod expres - (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele ammi.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă din partea Societății.
Nu puteți folosi cadre (frames în sensul limbajului HTML) sau tehnici de încadrare (framing techniques în sensul limbajului HTML) pentru mărci, logo-uri, sau alte informații protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfețe, formulare) ale Ammi.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societății.
Este permisă crearea limitată, revocabilă și neexclusivă a hiperlinkurilor către pagina de index a ammi.ro, atât timp cât această acțiune nu prezintă serviciul Ammi.ro într-o lumina falsă, înșelătoare, derogatorie sau ofensivă. Nu puteți folosi logo-ul firmei sau alte proprietăți grafice, sau mărci ca parte a hyperlinkurilor fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societății.

 1. Înregistrarea ca utilizator
  Site-ul Ammi.ro poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de Site, precum achiziționarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului Ammi.ro sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistrați ca utilizator (să vă creați un cont de utilizator pe Site). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabilă de către dvs. a Termenilor și Condițiilor de utilizare a Ammi.ro și a Politicii de Confidențialitate a acestuia. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și Societate.
  Întrucât prevederile Termenilor și Condițiilor de utilizare și ai Politicii de Confidențialitate pot fi modificate, vă rugăm să le revedeți periodic. În condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesați/folosiți serviciile Ammi.ro.
  Dacă folosiți acest Site, sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dvs. de utilizator, creat pe Site și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
  Ammi.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adulților, care sunt autorizați să efectueze plăti online cu cardul sau prin orice alta metodă de plată acceptată de Ammi.ro. Dacă aveți mai puțin de 14 (paisprezece) ani, puteți achiziționa produsele Ammi.ro, numai cu ajutorul unui părinte sau tutore.
  Ammi.ro își rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vânzarea de produse, la propria sa discreție.
 2. Datele Personale
  Prin înregistrarea ca utilizator al AMMI.RO vă vom solicita o serie de date personale, precum numele și prenumele, adresa de email, data nașterii dar și alte informații cu caracter personal, care să permită identificarea dvs. ca utilizator al serviciului Ammi.ro. De asemenea, pentru a vă abona la newsletterul sau alertele Ammi.ro va trebui să ne comunicați o adresă de e-mail validă precum și alte date legate de dvs. Vă rugăm să accesați pagina în care vă este prezentată Politica de Confidențialitate pentru a vă informa cu privire la informațiile colectate de Ammi.ro, cu privire la modul în care sunt folosite acestea, precum și la drepturile cu privire la protejarea intimității dvs.
 3. Procedura de cumpărare
  TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L. preia comenzile plasate cu ajutorul sistemului de vânzare pe internet www.ammi.ro.

TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L. nu poartă răspunderea pentru efectele plasării incorecte sau ilizibile a unei comenzi de către Client, în special pentru incorectitudinile care determina întârzierea realizării comenzii sau nefurnizarea produselor comandate.

Plasarea unei comenzi nu obligă TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L., însă absența unui răspuns nu echivalează cu preluarea tacită a comenzii.

După plasarea comenzii, Clientul va primi confirmarea comenzii plasate pe adresa de e-mail indicată în comandă.

Contractul de vânzare-cumpărare intră în vigoare la momentul emiterii facturii de către TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L.  pentru produsele comandate de client, la adresa indicată în comandă. Informarea despre emiterea facturii se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii și condițiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel încheiat.

Pentru a cumpăra și intra în posesia produselor oferite spre vânzare pe Ammi.ro este necesară parcurgerea următoarelor etape:
- identificarea și alegerea produselor;
- înregistrarea dvs. ca utilizator al Ammi.ro;
- efectuarea plații produselor. Plata se poate efectua în sistem ramburs, online sau prin transfer bancar/ordin de plată, în condițiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va conține prețul produsului comandat cu TVA inclus, prețul livrării și, dacă este cazul, prețul timbrului verde, în conformitate cu dispozițiile HG 448/2005;
- livrarea produselor comandate și achitate va fi însoțita, daca este cazul, de certificatul de garanție, de certificatul cu privire la service-ul post-vânzare asigurat de către producător/importator/distribuitor și/sau alte certificate dacă este cazul.

VII. Cum cumpăr
VII.1. Preturile
Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, prețurile produselor afișate pe Ammi.ro reprezintă prețurile finale de cumpărare și includ TVA (taxa pe valoare adăugată de 19%, valabilă în România). Prețurile nu includ niciodată costurile de transport. Prețurile finale de cumpărare pot fi prețuri sugerate de către producători sau furnizori, sau pot fi estimate în funcție de prețurile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Prețurile finale de cumpărare pot sa nu reprezinte cele mai competitive prețuri de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumită perioadă.
Dreptul de proprietate asupra produselor va fi transferat Clientului în momentul achitării complete a prețului pentru produsele respective.

PRET DERIZORIU SAU CARACTERISTICI ERONATE. TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L. face toate eforturile în a furniza informații corecte despre prețul, stocul și caracteristicile produselor. E posibil ca unele prețuri și/sau caracteristici să fie eronate. În cazul înregistrării unei comenzi cu un preț eronat, TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L. are dreptul să anuleze comanda Clientului. În cazul înregistrării unei comenzi pentru un produs cu caracteristici eronate, TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L. va depune toate eforturile în vederea livrării către Client a unui produs cu caracteristici cât mai apropiate de cele prezentate în site la momentul plasării comenzii. Dacă Clientul nu este de acord cu propunerile TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L., Clientul are dreptul să anuleze comanda.

 

VII.2. Metode de plată
Pentru efectuarea plații produselor comandate, puteți alege dintre următoarele metode de plată: plata online securizată sau numerar/cash la livrare. Daca ați ales să plătiți numerar/cash la livrare, după plasarea comenzii veți primi prin e-mail informațiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmând sa efectuați plata produsului către persoana care efectuează livrarea.
Lista modalităților de plata disponibile și a costurilor de livrare se află pe pagina www.ammi.ro -> secțiunea "Livrare și plată".

VII.2.1. Cum cumpăr și plătesc produse de pe site-ul www.ammi.ro 
Puteți cumpăra produse prin www.ammi.ro urmând 3 pași:
1. Selectați produsul pe care doriți să îl achiziționați (selectând mărimea sau varianta produsului) și apăsați pe linkul "Comanda acum".
2. Introduceți/confirmați datele dvs. personale.

3. Bifați căsuța ”Sunt de acord cu Termenii și Condițiile și cu Politica de Confidențialitate”.


Aceste informații sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a comenzii plasate de către dvs. Vă rugăm să completați corect formularul și să indicați persoanele către care se face facturarea și livrarea. Adresa de e-mail are importanță extremă deoarece informațiile legate de comandă și produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresă de e-mail incorectă încetinește întregul proces de comandă. Mai mult de atât, Societatea nu va putea să vă contacteze și să vă informeze asupra stării comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeași ca adresa de facturare, indicați acest lucru prin debifarea opțiunii. Adresa pentru livrare este aceeași cu adresa de facturare de la sfârșitul formularului. Alegeți metoda dorită de plată și confirmați datele alegând "Pasul următor". Dacă adresa de livrare, sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleași cu adresele pe care le aveți înregistrate în contul de utilizator de pe Site, înainte de a trece la următorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceți adresele de facturare și/sau de livrare valabile pentru comanda respectivă. Dacă, după finalizarea comenzii constatați greșeli ale datelor introduse vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.

VIII. Livrarea produselor

Costurile de expediere sunt suportate de Client, cu exceptai cazului în care se stabilește altfel printr-un contract distinct între Client și TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L.

Valoarea costurilor de expediere se stabilește în funcție de greutatea coletului, de dimensiunile acestuia, de locul de destinație, de transportatorul/expeditorul ales și de modalitatea de plată (în unele situații pot fi aplicate costuri suplimentare pentru plata ramburs, reprezentând costuri de procesare a sumelor de bani).

Dacă greutatea coletului depășește cota pentru locul de destinație respectiv (sau această cota nu este stabilită), costurile de transport vor fi stabilite de Departamentul de Vânzări al TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L.

Majoritatea produselor afișate pe site-ul www.ammi.ro sunt prezente fie în stocul furnizorului, fie în stocul fizic al magazinului. TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L. nu garantează prezența în stoc a tuturor produselor afișate pe site. Pentru produsele care nu sunt în stocul Societății termenul de livrare este afișat pe site sau va fi comunicat Clientului telefonic sau pe e-mail. Termenele de livrare sunt termene orientative, cu exceptai cazului în care Clientul a convenit cu TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L.  un termen de livrare pe baza unui contract distinct.

Informațiile privind costurile transportului se află pe pagina www.ammi.ro -> secțiunea "Livrare si plata".

Informațiile privind timpul de livrare se afla pe pagina www.ammi.ro -> secțiunea "Livrare si plata".

TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L. decide asupra alegerii transportatorului/curierului, cu exceptai cazului în care, pe baza unor contracte individuale între Client și Societate, s-a stabilit altfel.


TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L. își rezerva dreptul în mod expres de a anula orice  comandă cu plata ramburs sau după caz plata online și returnarea integrală a banilor plătiți de către consumator/client.

 

 1. Garanție și service post vânzare
  Toate produsele comercializate de către site-ul www.ammi.ro beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.
  Dacă la un produs este anexată garanția, prevederile acesteia sunt obligatorii.
 2. Descrierea și returnarea produselor
  Ammi.ro depune toate eforturile pentru a fi cât se poate de precis. Cu toate acestea, Ammi.ro nu garantează că descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legătura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fără erori. Daca un produs oferit de Ammi.ro este diferit față de descrierea aferentă acestuia de pe Site, îl puteți returna respectând prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului și în conformitate cu legislația română în vigoare.

Consumatorul are dreptul să notifice înscris comerciantul că renunța la cumpărare, fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului, în conformitate cu dispozițiile Ordonanței nr. 130/2000.

 

În cazul în care înțelegeți să valorificați acest drept aveți următoarele obligații:
- de a returna produsul cumpărat, în ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
- de a returna produsul cumpărat în stare de funcționare, nedeteriorat, în starea în care v-a fost livrat.

 

X.1. Exercitarea dreptului de retragere
Clientul informează TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L. cu privire la decizia de retragere din contract prin una din variantele: model/formular sau o declarație neechivoca făcută pe un mediu durabil (hârtie, mail sau fax).

Obligațiile ce revin TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L.

Rambursarea integrala a sumelor primite ca plată, inclusiv costurile livrării (tur, nu și retur) (exceptând situația în care consumatorul a ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard). Rambursarea sumelor se va face prin transfer bancar folosind cod IBAN. Îndeplinirea obligației de rambursare se face în termen de 10 zile lucrătoare de la recepționarea produselor.

Obligațiile care revin Clientului

Produsele sunt înmânate TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L.  prin predarea unei persoane autorizate (curier desemnat) fără întârziere nejustificată și în decurs de maxim 14 zile de la anunțarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul suportă costurile de returnare. Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționarii produselor.

Acceptând prezentele condiții de colaborare, consumatorul este de acord ca, în cazul în care reprezentanții TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L. îi vor notifica faptul că nu este posibilă repararea unui produs defect, să accepte, după caz, înlocuirea produsului sau restituirea prețului.

In cazul unui retur sau schimb de produse Clientul trebuie să furnizeze datele pentru restituirea banilor precum: IBAN și Nume, Prenume al deținătorului contului.
In cazul unui schimb se va face restituirea diferenței de bani, iar în cazul unui retur se va face restituirea sumei integrale plătite de către client.

În plus, acceptând prezentele condiții de colaborare, consumatorul este de acord ca, în cazul în care reprezentanții TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L. îi vor notifica imposibilitatea soluționării reclamației în termen de cel mult 15 zile calendaristice de la primirea acesteia, să accepte prorogarea termenului prevăzut de legea 449/2003 cu un termen rezonabil, care să permită TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L. găsirea unei soluții optime pentru remedierea problemei.

 1. Limitarea raspunderii
  Firma TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L. nu este responsabilă pentru daunele apărute ca urmare a nerespectării termenului de livrare, a livrării unor produse cu parametri diferiți fașă de oferta de pe internet, ca urmare a nelivrării unui produs sau a modificării prețurilor. În special, nu suntem răspunzători pentru întreruperile producției, pierderea profitului sau pierderile indirecte, apărute ca urmare a nelivrării produsului corespunzător la un anumit termen. Limitările de mai sus nu se refera la situațiile în care, pentru livrarea unui anumit produs a fost încheiat un contract distinct între TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L. și Client, în care au fost precizate condițiile de livrare și răspunderea pentru nerespectarea acestora.

TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L. nu este responsabilă pentru efectele utilizării produselor livrate într-un mod neconform cu destinația acestora.

TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L. nu este responsabilă pentru utilizarea neconformă cu legea a produselor cumpărate de la TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L.

După ce primiți de la noi produsele, vă rugam să verificați imediat dacă caracteristicile acestora nu se abat de la cerințele dvs..

TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L. și furnizorii săi nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare, în ceea ce privește prețurile, caracteristicile, imaginile prezentate etc. în eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L.  își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apăruta.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi în orice mod, datorita modificării caracteristicilor, design-ului, fără o notificare prealabila de către producători și/sau furnizori.

Valoarea maxima a obligațiilor TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L. față de orice client, în cazul livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de la clientul respectiv.

TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L. nu răspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretențiile sau cheltuielile apărute ca urmare a nerespectării de către utilizatori a “condițiilor de colaborare”.

TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L. nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe site.

 

XII. Recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut; trimite sugestii, idei, pune întrebări, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietății intelectuale; nu conține viruși informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranță pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colective sau alte forme de spam. În vederea postării de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut, nu puteți folosi adrese de e-mail sau identități false. Ammi.ro își rezervă dreptul, dar nu are obligația de a elimina sau edita toate tipurile de conținut postate de către utilizatori și nu are obligația de a revedea periodic acest conținut. Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe Ammi.ro, transmiteți, înafara cazurilor în care Societatea indică altfel, drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica Ammi.ro, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masă, din orice țară. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe ammi.ro, cedați dreptul Societății de a folosi numele dvs. în relație cu materialele postate; garantați că dețineți sau controlați într-o altă formă, dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postați; că materialele postate nu violează niciuna dintre condițiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicărilor și alte forme de conținut din partea utilizatorilor.
Ammi.ro are dreptul, dar nu obligația de a monitoriza, edita sau șterge, orice tip de conținut sau activități ale utilizatorilor pe Site. Ammi.ro nu este responsabil și nu își asumă responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de către alte terțe părți pe Site. Ammi.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile și articolele propuse de către utilizatori.

XII. Forța Majora
Ammi.ro, afiliații sau/și în general furnizorii de produse sau servicii către Ammi.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nicio întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința Ammi.ro . Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la Ammi.ro, lipsa funcționarii conexiunii la internet, lipsa funcționarii conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele Ammi.ro, erorile de operare, precum și cazurile de forța majora stipulate de legislația română în vigoare.

XIII. Publicitatea
Ammi.ro poate afișa, în paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum și la produse ori servicii aparținând terților. Prin utilizarea Ammi.ro și prin acceptarea Termenilor și Condițiilor de utilizare ale acestuia și a Politicii de confidențialitate, vă exprimați în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

XIV. Reclamații privind încălcarea legii referitoare la protejarea proprietății intelectuale
Ammi.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuală a terților. Daca ați observat că Site-ul conține informații care încalcă dreptul acestora la proprietate intelectuală, vă rugăm sa ne trimiteți o înștiințare la adresa de email: contact@ammi.ro, sau să ne contactați la numărul de telefon, sau la adresa de corespondență, afișate la capitolul Contactează-ne din prezentul contract.

Legislația aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul Ammi.ro sunt guvernate de dispozițiile legilor române, cu precădere de Legea 365/2002 privind comerțul electronic, Ordonanța 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, HG 448/2005 și Directiva Europeană EC/96/2002, care reglementează regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii și condițiile Ammi.ro se supun legislației române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre Părți se vor supune rezolvării instanțelor judecătorești competente de pe raza municipiului București.

XVI. Prezentarea ofertei
TRENCAFRO PRODUCT AMMI STORE S.R.L. își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și datelor tehnice prezente pe site-ul Ammi.ro, fără o înștiințare prealabilă. Datele tehnice prezente pe site-ul Ammi.ro au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Fotografiile de pe site-ul Ammi.ro au caracter informativ și pot exista diferențe între acestea și produs.

 

 

 

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătura cu acești termeni de utilizare, nu ezitați sa ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de contact@ammi.ro