Ammi.ro vă pune la dispoziție următoarele metode de plata:

Plata în sistem ramburs

Plata ramburs se efectuează integral la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.

Plata online - Netopia-payments.com
Netopia-payments.com oferă servicii gratuite posesorilor de card bancar emis în România (domestic sau internaţional). Orice deținător de card poate folosi plata on-line la magazinele virtuale românești, în condițiile în care banca emitentă permite acest lucru.


Pentru efectuarea plății vei introduce numărul cardului tău, numele de pe card, data expirării și codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscripționate pe banda de pe verso, ce conține și semnătura ta).

Online cu card bancar prin Netopia Payments (Visa/Maestro/Mastercard).
Dacă ați ales metoda de plată " Online prin card bancar " este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

 - Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată,la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

 

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!