LIVRARE ÎN 2-3 ZILE LUCRĂTOARE
Produsul ajunge la tine în 2-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii

PLATA RAMBURS: se calculează la finalizare comandă

RETUR GARANTAT ÎN 14 ZILE
Potrivit O.G. 34/2014 produsele achiziționate la distanță se pot returna în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea comenzii.

RETUR sau SCHIMB PRODUSE
- Indiferent că doriți schimb sau retur urmați pașii de mai jos.
- Aveți dreptul să faceți retur fără motiv la produsul/produsele comandate și primiți toți banii înapoi.
1. Completeaza formularul primit în colet secțiunea SCHIMB sau RETUR.
2. Pune formularul în colet/punga împreuna cu produsele.
3. Alege o firma de curierat rapid prin care să trimiți produsele, plata la expeditor*.
*(nu trimiteți produsele prin Poștă, returul se face prin firma de curierat rapid door to door: FanCourier, DPD, Urgent Cargus , NemoExpress, DPD, SameDay)
NU SUNT ACCEPTATE COLETELE CU PLATA LA DESTINATAR.
Noi vă asigurăm că vă returnăm toți banii plătiți pe comandă - inclusiv costul de tur, nu și retur. Returul produselor este suportat de către client.
Nu sunt acceptate retur produse cu urme de fond de ten sau produse spălate, purtate, deterioarate ca urmare a diferențelor de mărimi.
Orice produs care prezintă defect din fabrică se va înlocui în termen de 1-2 zile sau returnarea banilor în funcție de caz.
Durata procesării unui retur durează între 5-14 zile lucrătoare până când banii ajung în contul dumneavoastră. (procesare colet, procesare factură , procesare bani)
Dacă aveți întrebări nu ezitați să ne apelați la nr. de telefon/whatsapp: 0730195705 (L-V , 10:00-15:00)

Dacă coletul este puternic deteriorat la primire, recomandăm cumpărătorului să refuze coletul și să contacteze vânzătorul. Reclamațiile ulterioare referitoare la acest aspect vor fi nule.

Pentru termene de expediere sau de livrare ce nu pot fi respectate, vânzătorul va anunța cumpărătorul pentru a-i comunica termenul estimat pentru finalizarea livrării. În cazul în care noul termen de livrare nu va fi acceptat de către cumpărător, comanda va fi anulată.

Datorită informațiilor furnizate greșit sau incomplet de către cumpărător, vânzătorul nu garantează respectarea termenelor de livrare. În anumite cazuri comanda poate fi anulată de către vânzător.

Vânzătorul are dreptul de a refuza comenzile suspecte (număr foarte mare de produse comandate sau repetarea unor comenzi returnate).

Dacă termenul de livrare nu poate fi respectat, se va comunica un nou termen estimat pentru livrare. Dacă noul termen nu este acceptat, comanda poate fi anulată.

Dacă informațiile de livrare sunt incorecte sau incomplete, nu putem garanta respectarea termenului de livrare. Dacă în 24 de ore nu reușești sa corectezi informațiile vom putea anula comanda.

ADRESĂ RETUR PRODUSE
Destinatar: AMMI.RO
Strada: Strada Constantin-Vodă, nr. 6-8. bl. 8A, ap. 26, sector 5
Oraș: București
Județ: București
Cod: 050318
TELEFON: 0730195705

Nu ezitați să ne contactați pentru schimbare produselor sau orice nelămurire cu privire la retur:
Telefon: 0730195705
Whatsapp: 0730195705
Mail: contact@ammi.ro